Čtvrtek 18.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Hyde Park Blog

Blog

Loučení s létem ve firmě BATIST mělo úspěch

Email Tisk PDF

154 batist 02092016Celé páteční odpoledne bylo možné zahlédnout proudící davy v Červeném Kostelci, které mířily za brány předního výrobce a distributora zdravotnických a hygienických prostředků v České republice BATIST Medical, a.s., kde se konalo Loučení s létem.

Představujeme životní prostředí Červenokostelecka: O velikém holubáři

Email Tisk PDF

img 1899Holub domácí (Columba livia forma domestica) byl vyšlechtěn z dnes už vyhynulého divoce žijícího holuba skalního, ale zřejmě i s přispěním dalších druhů holubů. Dnes jej tvoří mnoho forem, z nichž některé jsou předmětem intenzivního chovu pro užitek nebo zálibu.

Abshir bude možná jednou stavařem

Email Tisk PDF

abTV roce 2008 se studenti VOŠ a SPŠ stavební arch. J. Letzela v Náchodě rozhodli zapojit do projektu Adopce na dálku. Stali se pomyslnými adoptivními rodiči tehdy sedmiletého Abshira. Díky nim, a poté mnoha dalším žákům náchodské stavebky, se může Abshir vzdělávat v keňském školském systému.

Příběh číhošťského kněze Josefa Toufara napjatě poslouchalo přes sto lidí

Email Tisk PDF

img 6561Advent roku 1949. V malé obci Číhošť na Vysočině se při kázání místního kněze Josefa Toufara několikrát pohnul kříž na oltáři a zůstal natočen směrem ke kazatelně. Koncem ledna 1950 je Josef Toufar doslova unesen z fary a obviněn, že údajný zázrak zinscenoval na příkaz církevní hierarchie.

Benefiční výstava Jen tak pro radost je u konce

Email Tisk PDF

img 5665Právě jsem zasunula poslední krabici vysoko na skříň. Mám úsměv ve tváři a říkám si, jak jsme to krásně zvládli. Benefiční výstava Jen tak pro radost byla v pořadí již šestou výstavou, která se ve výstavní síni konala.

Strana 2 z 14

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře