Pátek 26.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

Dopravní hlídka Městské policie Náchod má novou posilu

Email Tisk PDF

vozidloStrážníci Městské policie Náchod dnes dopoledne převzali od autorizovaného prodejce AUTO Branka nové vozidlo Škoda Kodiaq. Do jejich vozového parku, ve kterém jsou již další dvě vozidla typu Hyundai Tucson a Volkswagen Caddy, tak přibyla nová posila.

Kdo viděl pohřešovaného muže z Velkého Poříčí?

Email Tisk PDF

muzPolicisté z Obvodního oddělení v Hronově pátrají po muži z Velkého Poříčí, který před několika týdny odešel z domova a nikomu se nehlásí. Po muži vyhlásili pátrání na základě oznámení z vedení obce.

Vila Čerych se první prosincovou sobotu zahalí do vánočního

Email Tisk PDF

cerTTTJiž za tři týdny, 1. prosince od 9 do 16 hodin, vypuknou v budově i zahradě Vily Čerych Vánoční trhy, které jsou stejně jako v letech minulých spojeny s nadílkou Mikuláše pro děti.

Humanitární sbírka pro Diakonii Broumov byla opět úspěšná

Email Tisk PDF

diaJako každoročně, tak i letos se v listopadu konala v Novém Městě nad Metují Humanitární sbírka. V sobotu 10. listopadu tak mohli občané opět po roce odložit nepotřebné oblečení, nádobí, lůžkoviny a další v areálu kasáren, kde bylo přistaveno nákladní auto Diakonie Broumov.

Den válečných veteránů si připomněli i představitelé Náchoda - tradičně na Dobrošově

Email Tisk PDF

6191V neděli v 11 hodin již tradičně představitelé města Náchoda starosta Jan Birke a místostarostové Jan Čtvrtečka, Pavla Maršíková a František Majer společně s desítkami zástupců Českého svazu bojovníků za svobodu (ČSBS) uctili památku válečných obětí všech válečných konfliktů položením květin u památníku na Dobrošově. V letošním roce se tato pieta nesla i v duchu 100 let výročí vzniku Československa.

Opravy trutnovského hřbitova

Email Tisk PDF

Opravy TU hřbitova 4 webTrutnovský městský hřbitov doznal za poslední dva roky řady změn. Vybudovaly se zde přípojky dešťové kanalizace, opravila hřbitovní zeď, cesty a mnoho dalšího. Město do oprav hřbitova investovalo téměř 15 milionů korun.

Svým hlasem můžete pomoci k obnově Vile Čerych

Email Tisk PDF

DSC 0173Stejně jako v loňském roce se Vila Čerych v České Skalici zapojila do projektu ČSOB pomáhá regionům. Ten je zaměřen na finanční pomoc pro neziskové či příspěvkové organizace. Prostřednictvím tohoto projektu se mohou organizace ucházet o podporu veřejnosti při realizaci veřejně prospěšných projektů.

V náchodské nemocnici se rozeběhla další rekonstrukce s cílem zlepšit prostředí pro rentgen i ultrazvuk

Email Tisk PDF

nemocMimo hlavní výstavbu nového pavilonu v Oblastní nemocnici Náchod se v těchto dnech rozeběhly v areálu další práce. Tentokrát se úpravy týkají stávajících budov, kde se zlepší prostředí pro pacienty radiologického oddělení. Rekonstrukce bude probíhat až do jara příštího roku a za plného provozu. Může tak docházet k občasným krátkodobým odstávkám některých pracovišť, a to z důvodu stěhování.

Stavba "Malých lázní" pozastavena, město bude vybírat nového dodavatele

Email Tisk PDF

1V listopadu loňského roku byla zahájena stavba repliky Malých lázní s kolonádou a novými pítky v Náchodě-Bělovsi. Aktuálně však byla stavba pozastavena, protože dodavatel stavby firma GREEN PROJECT, s.r.o., Průhonice, bohužel z kapacitních důvodů nestíhá dokončit stavbu ve stanoveném termínu.

Strana 9 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře