Pátek 29.březen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

Senior byl odsouzen za nelegální dovoz kuřiva

Email Tisk PDF

2018 12 3 851PA310023K trestu odnětí svobody v délce trvání devíti měsíců podmíněně odloženému na zkušební dobu dvou let byl Okresním soudem v Náchodě potrestán sedmašedesátiletý Čech, jenž vezl z Polska téměř tři kilogramy tabáku ke kouření a sedm tisíc kusů cigaret bez jakýchkoliv platných tabákových nálepek.

Náchodští senioři si užili vánoční focení

Email Tisk PDF

01Vánoční focení si ve čtvrtek 6. prosince doslova užili klienti Domova pro seniory Marie v Náchodě. Ocitli se na pár minut v rukou profesionální kadeřnice a kosmetičky, aby se pak mohli v plné kráse vyfotit. Fotografie od profesionálního fotografa budou moci věnovat během nadcházejících vánočních svátků svým blízkým a udělat radost nejen sobě, ale i jim.

Změna přinese více přímých autobusů i nový večerní spoj

Email Tisk PDF

kraj orp smNové přímé spojení z Hradce Králové do Dobrušky a z Náchoda do Dvora Králové nad Labem přinese změna autobusových jízdních řádů, která nastane v neděli 9. prosince. Nový večerní spoj odveze zaměstnance z Rychnova nad Kněžnou do Týniště nad Orlicí. Aktuální změna ale pomůže i turistům ve východních Krkonoších.

Náchodská nemocnice modernizuje díky dotacím přístrojové vybavení

Email Tisk PDF

Oblastní nemocnice Náchod a. s. získala pro svá oddělení dotace na nákup nových moderních přístrojů. Ty doplní či zcela nahradí ty stávající. Nové modernější přístroje získala náchodská nemocnice pro svá oddělení, např. endoskopické, gynekologicko-porodnické, interní, chirurgické, ortopedické, rehabilitační nebo ARO.

Muž, který se obnažoval poblíž školy, byl dopaden

Email Tisk PDF

poutaNáchodští kriminalisté společně s policisty z obvodního oddělení Nové Město nad Metují ve čtvrtek 29. listopadu 2018 odpoledne objasnili případ muže, který se obnažoval před základní školou v Novém Městě nad Metují.

V rámci projektu Miluji jídlo, neplýtvám! zjišťovali žáci pěti vybraných škol v Královehradeckém kraji, kolik jídla se vyhodí ve školní jídelně

Email Tisk PDF

Projekt denV rámci projektu "Miluji jídlo, neplýtvám!" zjišťovali žáci pěti vybraných škol v Královehradeckém kraji, kolik jídla se vyhodí během 14 dní ve školní jídelně. Školy se do projektu zapojily díky programu Skutečně zdravá škola a za finanční podpory Královéhradeckého kraje.

Krádeží v obchodech bude před Vánocemi přibývat

Email Tisk PDF

kradezPolicisté z obvodního oddělení v Novém Městě nad Metují pátrají po sodud neznámém pachateli, který v úterý 27. listopadu 2018 odpoledne mezi půl druhou a druhou hodinou odcizil v jednom z místních marketů peněženku s finančním obnosem a platební kartou.

Trutnovská městská policie navštívila klienty Domu s pečovatelskou službou

Email Tisk PDF

MP u seniorů 1Městská policie Trutnov a Dům s pečovatelskou službou navázaly úzkou spolupráci. Cílem je informování klientů DPS o službách, které jim strážníci mohou poskytovat, a zároveň prevence kriminality formou přednášek a nácviku krizových situací.

Na nové cyklotrasy dá kraj přes osm milionů korun

Email Tisk PDF

Labska stezka archiv Nadace Partnerstvi 7Vznik nových dálkových a na ně navazujících cyklotras podpoří Královéhradecký kraj prostřednictvím svého dotačního programu částkou přes osm milionů korun. Celková hodnota plánovaných akcí je téměř 30 milionů korun.

Strana 8 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře