Neděle 28.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Hyde Park Blog

Blog

Dubnový Swing vyzpovídal Marka Ebena a zve na jeho koncert

Email Tisk PDF

eben

Dubnové vydání časopisu Náchodský Swing je pro své čtenáře připraveno na odběrných místech. V aktuálním čísle najdete například Zpovědnici s Markem Ebenem. Oblíbený herec a moderátor už 12. dubna společně se svými bratry zahraje a zazpívá v náchodském Divadle Dr. Josefa Čížka.

Na Libinách – středověký smírčí kříž a mírová prachárna z 18. století

Email Tisk PDF

lib1

Plochý vrch Libiny leží u Jaroměře asi tři kilometry na západ od Josefova. Uprostřed polí zde osamoceně stojí tři rozpadající se budovy – bývalé prachárny, kde se v dobách míru skladoval střelný prach pro pevnostní město Josefov. Budovy z konce 18. století zdálky vypadají docela obyčejně, zblízka však zaujmou nezvyklou dispozicí.

Z vozíku do kajaku: "Ale nejhezčí je stejně můj Honzík!"

Email Tisk PDF

kaj1Klárka je 19–ti letá vozíčkářka, která je odkázaná na pomoc svých rodičů a sociálních pracovníků z náchodského stacionáře Cesta. Tentokrát se však ocitla v náruči hned několika Lotrů (pozn. redakce - Lotři je dětský vodácký oddíl z Hronova), díky kterým prožila nové dobrodružství, při kterém přesedlala z vozíku do kajaku. Myslíte, že to je nemožné?

Jiři Rosa zájemce provedl večerem pod africkým sluncem

Email Tisk PDF

01

Komise komunitního plánování uspořádala ve středu další z přednášek v penzionu Olga v České Skalici. Na cestopis Tanzánie – nejen v zemi Masajů přišlo přes 50 lidí, takže celá zasedací místnost praskala ve švech.

Jak vychovat psího přítele?

Email Tisk PDF

pes

Jak vychovat psího přítele? Tuto otázku si asi položí každý, kdo se rozhodne pořídit si štěně. Odpověď je jednoduchá, samotná realizace, pak až tak ne.

Strana 12 z 14

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře