Neděle 28.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Hyde Park Blog

Blog

V Jaroměři pokračuje výstava Jiřího Škopka Kraj mého srdce

Email Tisk PDF

sk1V Městském muzeu v Jaroměři stále pokračuje retrospektivní výstava k letošnímu jubileu akademického malíře Jiřího Škopka s názvem Kraj mého srdce. Autor obrazů, grafik, návrhů pohlednic a upomínkových předmětů je známý nejen v Jaroměři, ale i v jejím okolí. Výstava potrvá do 29. září.

Prázdninový Swing zve na náchodské Pivobraní

Email Tisk PDF

titilswing

Prázdninové vydání časopisu Náchodský Swing zve na Pivobraní. Druhý ročník se uskuteční v sobotu 20. července od 12 hodin na Masarykově náměstí v Náchodě. Degustovat se bude osm pivních značek, zahraje Dalibor Janda & Prototyp, Arakain, Roxette revival a mnozí další, proběhne přehlídka automobilových veteránů, chybět nebude občerstvení, stylová tombola ani atrakce pro děti.

Červnový Swing zve na Pivofest a na letní minifestival U nás na zámku

Email Tisk PDF

swT

Červnové vydání časopisu Náchodský Swing je pro své čtenáře připraveno na odběrných místech. V aktuálním čísle si přečtete například rozhovor s Milošem Drapačem z Velkého Poříčí. Jeho firma vyrábějící světelné reklamy je nejstarší a největší v České republice.

Květnový Swing představí jednatele společnosti Proma Reha, zaměří se na dětskou literaturu a pozve na koncert Two Voices

Email Tisk PDF

swTitlKvětnové vydání časopisu Náchodský Swing je na odběrných místech. V aktuálním vydání si v rubrice Jedenáctka statečných přečtete rozhovor se Zdeňkem a Radkem Jakubskými ze společnosti Proma Reha. Firma patří mezi světovou špičku ve výrobě zdravotnického vybavení. Téma se zaměřilo na dětskou literaturu, v Profilu se představí občanské sdružení Julinka z Police nad Metují a Příběh tentokrát patří herci, režisérovi, scenáristovi, spisovateli a jazzmanovi Woody Allenovi.

Pěchotní srub T-S 20 Pláň za týden zahajuje prohlídkovou sezónu

Email Tisk PDF

plan1

Na okraji Jestřebích hor, nad obcí Chlívce nedaleko Červeného Kostelce, se v zalesněném prostoru nachází pěchotní srub T-S 20 Pláň. Jde o jeden ze samostatných pěchotních srubů, které byly postaveny v letech 1935 – 1938 na obranu proti sílícímu tlaku Německa. Objekt se chystá na letošní první otevření ve dnech 20. – 21. dubna, vždy od 9 do 17 hodin. 

Strana 11 z 14

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře