Neděle 28.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Hyde Park Blog

Blog

Klause ve starostově kanceláři nenahradí Zeman, už tam visí Hubkův portrét

Email Tisk PDF

hub1

Starosta České Skalice Tomáš Hubka je známý šprýmař a recesista, který má smysl pro humor. Proslulý je například tím, že si čas od času zapisuje veselé a někdy poněkud kuriózní historky, které při jeho angažmá na radnici vystřihl kouzlem nechtěného život sám. Nyní však přišel s „kouskem“, který patrně nemá obdoby na celorepublikové úrovni.

Únorový SWING připomene naše prezidenty i svátek zamilovaných

Email Tisk PDF

SwingtitlÚnorový Náchodský Swing je na odběrných místech. V aktuálním čísle měsíčníku si přečtete rozhovor s předsedou výrobního družstva Sněžka Náchod Miloslavem Čermákem, do Zpovědnice usedla herečka Jitka Smutná, Téma jsme věnovali československým a českým prezidentům a nechybí ani valentýnský Kvíz.

Hradečtí Zelení podpořili Karla Schwarzenberga

Email Tisk PDF

zeleni

Strana zelených Královéhradeckého kraje podpoří ve 2. kole prezidentských voleb Karla Schwarzenberga. Dali to najevo tiskovou zprávou krajské organizace strany.

Malý pokus o zachycení Genia loci starého náchodského nádraží aneb Co si v Náchodě zbouráme

Email Tisk PDF

nadr1

V roce 2013 má na náchodském nádraží proběhnout velká rekonstrukce. Moderní prosklené nástupiště, které přibude před nádražím, změní místo k nepoznání (netvrdím že nutně k horšímu).

První Swing roku 2013 přináší Jedenáctku statečných

Email Tisk PDF

titulka_swing_leden13První vydání Náchodského Swingu roku 2013 je na odběrných místech. V lednovém čísle a v dalších deseti letošních vydáních vás čeká nový typ rozhovoru.

Strana 13 z 14

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře