Pátek 17.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Stane se Podrobnosti - Eddie Stoilow - Jupiter tour 2016

Napsat e-mail Tisk

Eddie Stoilow - Jupiter tour 2016  

Název:
Eddie Stoilow - Jupiter tour 2016
Datum konání:
03.11.2016 19.00 h
Místo konání:
Divadlo Dr. Josefa Čížka - Náchod
Kategorie:
Hudba

Popis

Eddie Stoilow jsou jednou z nejvýraznějších kapel posledních let. Debutovali v roce 2009 albem The Best Of, pomyslným výběrem toho nejlepšího, co kapela nashromáždila od roku 2004, kdy vznikla. Deska skupině vynesla dvě nominace na hudebních cenách slovenské televize Musiq1, na objev roku byla rovněž nominována na cenách Óčka. Zahrála americké boxerské legendě Miku Tysonovi, koncertovala s One Republic, Simply Red a Kosheen. Na druhém albu Oh My God hostuje David Koller či Xindl X. Čestným členem kapely je od roku 2011 také brankář Chelsea a české reprezentace Petr Čech, s nímž Eddie Stoilow vystoupili například na při otevírání Českého domu ve Wroclavi na fotbalovém Euru 2012. Je držitelem ocenění Skokan roku v anketě popularity Český slavík 2012.

Vstupné: 230 Kč v předprodeji, 250 Kč na místě
Předprodej od 16. 6. 2016

Místo konání

Místo:
Divadlo Dr. Josefa Čížka -
Ulice:
Masarykovo náměstí 74
Město:
Náchod

Popis

Divadlo Dr. Josefa Čížka nabízí několik sálů pro konání kulturních a společenských akcí, školení, rautů, výstav a přehlídek.

Historie divadla.

Webové stránky divadla.

divadlo


Zvětšit mapu

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře