Pátek 17.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Stane se Podrobnosti - André Rieu - koncert ze Sydney 2019

Napsat e-mail Tisk

André Rieu - koncert ze Sydney 2019  

Název:
André Rieu - koncert ze Sydney 2019
Datum konání:
01.03.2019 17.00 h
Místo konání:
Kino Vesmír - Náchod
Kategorie:
Hudba

Popis

ZÁZNAM KONCERTU ZE SYDNEY

Opakujeme na vaše četná přání! Nový rok, nové začátky, nový koncert... ale stále stejný král valčíku! Znamenitý houslista André Rieu se vrací do kin po celém světě se svým novoročním koncertem ze Sydney z Town Hall v Austrálii.

Majestátní budova Sydney Town Hall dodává koncertu překrásnou a vzrušující atmosféru. Andrého doprovází jeho milovaný Orchestr Johanna Strausse, se kterým vystupuje již více než 30 let. Navíc maestro na podiu přivítá vzácné hosty z řad prvotřídních sopranistek a platinových tenorů. Repertoár je složen z těch nejkrásnějších hitů klasické i populární hudby.

André Rieu koncert okomentoval takto: "Jsem nesmírně potěšen, že jsem mohl vystoupit v historické budově radnice v Sydney. Zároveň je úžasné, že se o koncert mohu podělit také s diváky v kinech po celém světě."

Vstupné 200 Kč

Místo konání

Místo:
Kino Vesmír -
Město:
Náchod

Popis

Není k dispozici žádný popis

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře