Středa 15.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Místa Podrobnosti - Nováč cup

Napsat e-mail Tisk

Nováč cup  

Název:
Nováč cup
Datum konání:
14.04.2013 09.00 h
Místo konání:
Házenkářská hala - Náchod
Kategorie:
Sport

Popis

"Zveme všechny trenéry a týmy soutěžící v pódiových skladbách na již 6. ročník soutěže NOVÁČ CUP do Náchoda, tentokrát v rámci BOHEMIA AEROBIC TOUR. Soutěž se koná v neděli 14. 4. 2013 od 9.00 hodin v házenkářské hale "Plechárna" v Náchodě - Na Hamrech. Soutěžní kategorie jsou: ATS, Fitness Týmy, Komerční aerobik, Zumba týmy, Pompony a Step aerobik. V příloze najdete podrobná pravidla Bohemia Tour a přihlášku na soutěž v Náchodě. Vyplněnou přihlášku zašlete na tento email do 29. 3. 2013, abychom měli dost času na sestavení startovní listiny.

Soutěže pořádané v rámci BOHEMIA AEROBIC TOUR mají jednotná pravidla a přihlášky, jsou určeny pro začínající i déle sportující týmy, také pro DDM, družiny a zájmové kroužky. Můžete se zúčastnit pouze jednoho závodu nebo všech, každý závod je bodovaný, finále se uskuteční 16. června v Hradci Králové. Prosíme trenérky o včasné zaslání přihlášek.

Přejeme všem týmům a trenérům úspěšnou jarní sezónu a těšíme se na vás v Náchodě. S pozdravem Jana Michelová a tým Stepíku Nové Město nad Metují"

Pravidla

Přihláška

novackap

Místo konání

Místo:
Házenkářská hala -
Město:
Náchod

Popis

Není k dispozici žádný popis

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře