Středa 15.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Místa Podrobnosti - Bramborový salát roku 2012

Napsat e-mail Tisk

Bramborový salát roku 2012  

Název:
Bramborový salát roku 2012
Datum konání:
07.12.2012 13.30 h
Místo konání:
Masarykovo náměstí - Náchod
Kategorie:
Oznámení

Popis

Bramborový salát roku 2012

Soutěž pro restaurace, kuchaře i nekuchaře o nejlepší BRAMBOROVÝ salát SAXANA roku 2012.

Přihlásit se můžete kdokoliv, pokud si myslíte, že ten váš salát je ten "nej", nejpozději do 22. 11. 2012 e-mailem na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , kde dostanete registrační formulář, nebo si jej můžete stáhnout na webu (zde), vyplnit a zaslat na e-mail.

V porotě mimo jiné usedne starosta Jan Birke, Uršula Kluková, Tomáš Magnusek.

Salát se bude na místě připravovat a hodnotit – bude udělena cena odborné poroty, cena veřejnosti a cena jak pro salát „amatér", tak pro „profi". Všichni účastníci soutěže, ať je to tým složený z kuchařů, kamarádů, spolupracovníků nebo členů rodiny, budou mít na přípravu salátu o minimálním množství 7 kg 1,5 hodiny s tím, že je nutné přivézt si již uvařená vejce a brambory – všechny ostatní suroviny se začnou krájet a připravovat na místě. Tým může být složen maximálně ze 6 členů a je věkově neomezen – minimálně však dva účastníci týmu musí být starší 18-ti let. Každý tým si přiveze své vlastní ingredience a nejpozději do 3. 12. 2012 musí nahlásit organizátorce svůj recept, kde mohou být až 3 suroviny „tajné". Organizátor recepty nebude před soutěží uveřejňovat. Pro každého účastníka soutěže bude zajištěno technické zázemí – stan, stůl, ubrus, informace o vás, tácky, příbory, ubrousky, teplé a studené nápoje, drobné občerstvení, toaleta.

Registrační poplatek do soutěže je ve výši 590,- /tým a je splatný nejpozději do 26. 11. 2012 na č. účtu: 1111416329/0800 (účet vedený u české spořitelny) pod variabilním symbolem čísla přihlášky, které vám bude sděleno do 24 hodin od zaslání vaší přihlášky.

Všichni návštěvníci této akce se mohou zapojit do hodnocení koupením degustačních lístků za symbolických 50 Kč a udělením hodnocení dle kriterií. Z těchto hodnotitelů budou vylosováni tři výherci „kuchařských" cen. Výtěžek za prodej degustačních lístků bude věnován Farní charitě Náchod na Štědrovečerní večeři pro potřebné.

Odpoledne bude probíhat velmi bohatý program na náměstí (vystoupí Heidi Janků a další...) včetně vánočních trhů, protože akce se koná ku příležitosti SNĚHÁNKOVÁNÍ. Večer bude zakončen ohňostrojem.

Soutěž pořádá Eva Doležalová – Agentura SAXANA ve spolupráci s Městem Náchod a Davidem Novotným.

barmb

Místo konání

Místo:
Masarykovo náměstí -
Město:
Náchod

Popis

Není k dispozici žádný popis

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře