Napsat e-mail Tisk

Relaxační odpoledne  

Název:
Relaxační odpoledne
Datum konání:
18.05.2019 13.00 h
Místo konání:
Středisko volného času Bájo - Česká Skalice
Kategorie:
Oznámení

Popis

Náplní odpoledne bude meridiánové cvičení, nácvik reflexní terapie, posilovací cviky problematických partií, uvolňovací cviky zaměřené na pohybové problémy, praktické ukázky některých dalších přírodních preventivních a léčebných postupů – vše pod vedením zkušené lektorky MUDr. Renaty Měřínské. S sebou: karimatku, pohodlný oděv na cvičení, teplé ponožky, ručník, dostatek tekutin. Cena 200 Kč. Počet míst je omezen, hlaste se prosím formou SMS na číslo 604 187 325, mailem na adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo osobně v Báju do 17.5.2019.

Místo konání

Místo:
Středisko volného času Bájo -
Město:
Česká Skalice

Popis

Středisko volného času Bájo Česká Skalice
je příspěvkovou organizací města Česká Skalice. Je zařazeno do sítě škol a školských zařízení MŠMT ČR. Bylo založeno 1. 1. 1991 (jako Dům dětí a mládeže Bájo Česká Skalice). Cílem všech aktivit Bája je připravovat pestrou zájmovou činnost pro děti, mládež a ostatní zájemce a přispívat k hledání alternativních způsobů využívání volného času.

Pravidelná zájmová činnost
V Báju pracuje přes 40 zájmových kroužků, klubů a kurzů pro zájemce z řad různých věkových kategorií. Účastníci se scházejí jednou či dvakrát týdně na svých pravidelných schůzkách. Zaměření kroužků je estetické, pohybové, technické i vzdělávací.

Příležitostná a spontánní činnost
Bájo je pořadatelem dlouhé řady akcí nejrůznějšího charakteru. Mnohé akce mají již dlouholetou tradici a jsou navštěvovány velkým počtem zájemců. Popularitu mají hlavně akce zaměřené na udržování lidových tradic, dále výtvarné dílny, kulturní akce (vernisáže, slavnostní rozsvícení adventního stromu apod., koncerty). Součástí programu je i výstavní činnost v galerii FORTNA, kde vystavují zejména začínající mladí výtvarníci a fotografové. Vzhledem k materiálně technickým podmínkám se Bájo nezabývá tělovýchovnými aktivitami sportovního charakteru - ve městě pracuje množství sportovních oddílů.

Táborová činnost
Bájo je pořadatelem letních táborů pro zájemce z řad veřejnosti, která nenavštěvuje pravidelné kroužky i z řad dětí, které jsou členy zájmových útvarů. Oblíbenými a již tradičními jsou Malované prázdniny, které svým uměleckým zaměřením lákají děti, které rády tvoří.