Pátek 29.březen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

Ministr dopravy Pavel Dobeš slíbil Náchodu 38 milionů korun na úpravy kruhových objezdů

Email Tisk PDF

20111129-pb297080

"Na rok 2012 je vyčleněno v rozpočtu ministerstva 38 milionů korun na úpravy kruhových objezdů 'u Slávie' a 'u Čedoku' a na výstavbu nového kruhového objezdu u dopravního hřiště v Bělovsi. To mohu tady a teď slíbit," řekl ministr dopravy Pavel Dobeš včera v Náchodě, kde se zastavil v rámci své návštěvy Královéhradeckého kraje na téma dopravní problematiky regionu.

Nový internetový portál na prodej vstupenek na Náchodsku

Email Tisk PDF

vstup

Portál www.kupvstupenku.cz , na němž si můžete rezervovat vstupenky na kulturní akce regionu, včetně Broumovska, byl spuštěn tento pátek.   

Ministr dopravy Pavel Dobeš bude v Náchodě jednat na téma dopravní problematiky regionu

Email Tisk PDF

dalnice

Ministr dopravy České republiky Pavel Dobeš navštíví 29. listopadu v rámci své návštěvy Královéhradeckého kraje také Náchod, kde bude jednat na téma dopravní problematiky regionu. Svou návštěvu kraje zahájí ve Vamberku, kde se zúčastní konference Dopravní infrastruktura měst a obcí východních Čech.

Začala oprava hraničního přechodu v Náchodě - Bělovsi

Email Tisk PDF

prechod

Začala se opravovat silnice spojující Českou a Polskou republiku v místě hraničního přechodu v Náchodě - Bělovsi. Jedná se o opravu úseku v délce přibližně 650 m na polské straně.

Náchodští policisté pátrají po ženě, která se pokusila odvézt kočárek s dítětem

Email Tisk PDF

unos

Náchodská policie pátrá po starší ženě, která se v úterý 8. listopadu pokusila z pěší zóny v centru Náchoda odvézt kočárek s ročním dítětem. Žena vyčkala příležitosti, kdy matka zašla do obchodu a u kočárku ponechala staršího pětiletého sourozence.

Doprava: Skončila uzavírka mezi Dolany a Svinišťany, změny směru provozu v Náchodě

Email Tisk PDF

foto-1

Uzavírka mezi obcemi Dolany a Svinišťany na silnici č. 1/33 včera 31. října skončila. Po mezinárodní silnici mezi Náchodem a Hradcem Králové je opět povolena jízda všem automobilům bez omezení.

Závory byly nahoře, ale podle mluvčího železnice bezpečnost řidičů ohrožena nebyla

Email Tisk PDF

prejezd

Na fotografii, kterou jsme dostali od čtenářů z Náchoda,  je vidět vlak, jak projíždí železniční přejezd a závory jsou v otevřené poloze. Podle slov tiskového mluvčího Správy železniční dopravní cesty Pavla Hally však bezpečnost řidičů ohrožena nebyla.

Na některých komunikacích v Náchodě bude přesměrována doprava

Email Tisk PDF

nachod1

Na některých komunikacích v Náchodě bude 26. až 31. října 2011 přesměrována doprava a vymění se dopravní značení v ulicích centra.

Na trase Teplice nad Metují - Trutnov nepojedou pět dní vlaky

Email Tisk PDF

p1160211

V úseku Teplice nad Metují - Trutnov hlavní nádraží se plánuje od 17. do 21. října 2011 výluka železniční trati.

Strana 203 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře