Úterý 23.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

Dostavba Malých lázní v Bělovsi vstupuje do své finální etapy

Email Tisk PDF

V pondělí odpoledne podepsal starosta Náchoda Jan Birke a jednatel společnosti Průmstav Náchod, s. r. o., Vratislav Zítka smlouvu o dílo na dostavbu areálu Malých lázní v Bělovsi.

Náchodské MŠ nabídnou místa pro děti zaměstnanců nemocnice

Email Tisk PDF

V tomto týdnu se uskutečnilo jednání na odboru školství Městského úřadu Náchod za účasti místostarosty Františka Majera, vedoucí odboru Ivety Lukešové a zástupců náchodské nemocnice – personálního náměstka Martina Kyntery a ombudsmanky Renaty Duškové. Hlavním tématem byla možnost spolupráce a nabídka míst v náchodských mateřských školách pro děti zaměstnanců ON Náchod.

Trutnovští běžkaři mají nové zázemí

Email Tisk PDF

Trutnovští běžkaři se dočkali zcela nového a moderního zázemí. Díky dotaci byla v areálu Paradráhy postavena a ve středu slavnostně otevřena nová víceúčelová dřevostavba, která posouží sportovnímu oddílu Olfin Car Ski team. V něm působí 159 členů, z toho 116 sportovců patří mezi mládež do 20 let.

Podpořte 15. května již 23. ročník Květinového dne!

Email Tisk PDF

Také v tomto roce se uskuteční jako součást mezinárodní kampaně proti rakovině za zlepšení léčby a výzkumu nádorových onemocnění ve středu dne 15. května již 23. ročník celonárodní veřejné sbírky Květinový den s označením Český den proti rakovině 2019.

Zdravotnický materiál pro výuku budoucích sester - další forma podpory jejich studia

Email Tisk PDF

Spolupráce města Náchoda a náchodské nemocnice dostává další rozměr. Po založení Fondu na podporu náchodské nemocnice, a sérii jednání o podpoře studentek, se do pomoci s náborem sester zapojila i společnost Batist Medical a. s.

Město Náchod úzce spolupracuje s nemocnicí

Email Tisk PDF

Nový management nemocnice v Náchodě pracuje naplno již několik týdnů. Od začátku roku v úzké spolupráci ředitelky ONN Náchod Ivany Urešové a starosty města Náchoda Jana Birke, v březnu se pak pracovní tým rozrostl o personálního náměstka Martina Kynteru a náměstka pro léčebnou péči Ladislava Tichého. V tomto složení se tým pravidelně schází a řeší aktuální problémy, jak ve vztahu k personálu a pacientům, tak i právě probíhající výstavbě.

Naučná stezka lesoparkem Montace byla rozšířena o nová stanoviště

Email Tisk PDF

V březnu dokončila firma EKOSFER Solutions, s. r. o. ve spolupráci s LESY MĚSTA NÁCHODA spol. s r. o. a za podpory města Náchoda instalaci dalších stanovišť edukativní naučné stezky "Lesní návštěvnický okruh Montace". Okruh byl rozšířen o interaktivní stanoviště "Stopy lesních druhů savců" s informačním panelem. V okolí stezky byly rozmístěny další popisky k jednotlivým druhům stromů v lesním porostu, instalována vysvětlující cedulka k plnometru dřeva na stanovišti "Dřevařská výroba" a k instalaci byl připraven panel "Daněk skvrnitý".

Muž pomaloval zastávku v Kramolně. Byl přistižen při činu se štětcem v ruce

Email Tisk PDF

Policisté z obvodního oddělení Náchod zahájili ve zkráceném přípravném řízení úkony trestního řízení kvůli poškození fasády, z čehož je důvodně podezřelý 23 letý muž. Dne 26. března 2019 v dopoledních hodinách byl totiž přistižen dvěma svědky u autobusové zastávky na Kramolně, část Městská Kramolna, jak maluje na zeď zastávky oranžovou barvou nápis o rozměru 130 cm x 30 cm.

Při nehodě kamionu v Žabokrkách byl zraněn řidič

Email Tisk PDF

Ke zranění řidiče nákladního automobilu došlo dnes brzy ráno při nehodě v části Žabokrky mezi Hronovem a Policií nad Metují. Kamion sjel mimo komunikaci, kde porazil několik stromů a zůstal stát v blízkosti železniční tratě, která nebyla nijak zasažena.

Strana 2 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře