Úterý 19.březen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Ekonomika

Ekonomika

Náchodská piva bodují mezi pivními speciály

CerevesiaSpecialis sladekV polovině října se v Pivovarském domě v Praze setkali zástupci vítězných pivovarů, pivovarští odborníci, laičtí degustátoři i média na slavnostním předávání ocenění CEREVISIA SPECIALIS – PIVNÍ SPECIÁL ROKU 2017.

Budova bývalé školy na Lipí bude po rozsáhlé rekonstrukci a zateplení sloužit obyvatelům této příměstské části Náchoda

P1020536Ve středu 18. října 2017 se za účasti vedení města Náchoda a dodavatele stavby firmy MOVIS Hronov, s.r.o., slavnostně otevřela budova bývalé školy v příměstské části Lipí po rozsáhlé rekonstrukci a zateplení. Symbolicky tak představitelé města předali do rukou obyvatel místní části Lipí prostory, které budou moci využívat ke společnému setkávání.

Mateřská škola v náchodské Komenského ulici má dokončeno zateplení celé budovy

Jedna z nejdéle fungujících mateřských škol v Náchodě se dočkala v letošním roce zateplení i druhé poloviny budovy. V minulém týdnu proběhlo za účasti zástupců Města Náchoda – starosty Jana Birke, místostarostů Pavly Maršíkové, Miroslava Bráta a Jana Čtvrtečky, tajemnice Hany Mílové, vedoucího odboru sociálních věcí a školství Pavla Schumy a ředitelky MŠ Komenského Aleny Dušánkové slavnostní otevření školky a prohlídka prostor, které prošly v průběhu letošních letních prázdnin rozsáhlou rekonstrukcí.

Den a noc otevřeného pivovaru Primátor bude na sv. Václava

logpivoNáchodský pivovar Primátor bude slavit Dny českého piva v hospodách i v pivovaru. Ve čtvrtek 28. září 2017 ve svátek svatého Václava, patrona pivovarníků a sladovníků, bude probíhat Den a noc otevřeného pivovaru.

Europoslanec Zdechovský pomůže Náchodu s financováním projektu revitalizace zámeckého kopce

20170915 152130V pátek 15. září 2017 navštívil náchodskou radnici europoslanec Tomáš Zdechovský. Hlavním tématem jeho setkání s vedením města Náchoda bylo představení již připraveného projektu revitalizace zámeckého kopce a diskuze nad možnostmi jeho financování.

Výroba tradičních bezlepkových makronek a odlévání uměleckých děl do bronzu jednoznačně vítězí v podnikatelských soutěžích v Královéhradeckém kraji

thumb 655 1600x1200 0 0 cropSkutečně široké spektrum podnikatelů se sešlo na vyhlašování krajského kola podnikatelských soutěží Vodafone Firma roku 2017 a Česká spořitelna Živnostník roku 2017 v Hradci Králové. Živnostnice Radka Luňáková z malé obce Černilov zaujala svou úspěšnou výrobou tradičních bezlepkových makronek. Mezi firmami oslnila odbornou porotu společnost H V H, která odlévá umělecká díla do bronzu metodou ztraceného vosku.

Trutnovské Uffo má dalšího hlavního partnera. Sezonu 2017/18 podpoří Wikov

 DSC5304Strojírenská firma Wikov MGI se 11. září 2017 stala hlavním partnerem Společenského centra Trutnovska pro kulturu a volný čas Uffo. Smlouvu podepsali v Galerii trutnovského kulturního stánku generální ředitel Wikovu Zbyněk Berger a ředitel Uffa Libor Kasík.

Příští týden se budou vyhlašovat nejlepší podnikatelé Královéhradeckého kraje

zivJiž příští týden, 13. září se rozhodne o nejlepších firmách a živnostnících Královéhradeckého kraje. Deset nejúspěšnějších firem a deset nejúspěšnějších živnostníků regionu bude bojovat v soutěžích Vodafone Firma roku 2017 a Česká spořitelna Živnostník roku 2017. Odborná porota vybere vítěze ze 421 firem a živnostníků z nejrůznějších oborů. V rámci celé České republiky zaznamenaly podnikatelské soutěže velký úspěch. Přihlásilo se více než 6 600 firem a živnostníků.

Do konce roku bude v Novém Městě nad Metují opraveno pět chodníků o celkové délce 1,7 kilometru

21273668 783603878490875 6943413334484999892 oV pondělí 28. srpna 2017 byly Radou města schváleny výsledky výběrového řízení na opravu pěti chodníků, které Zastupitelstvo města rozhodlo v letošním roce v Novém Městě nad Metují rekonstruovat.

Strana 5 z 40

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře