Úterý 19.březen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Ekonomika

Ekonomika

Novorozené děti v Náchodě a Rychnově nad Kněžnou bude hlídat 35 nových monitorů dechu

nemnaNadace Křižovatka předala darem do Oblastní nemocnice Náchod a.s. 20 monitorů dechu na novorozenecké oddělení Nemocnice Náchod a 15 monitorů dechu na novorozenecké oddělení Nemocnice Rychnov nad Kněžnou.

92 milionů korun na nové kotle rozdáno za 21,5 vteřiny

kotlikova dotace 2950 žádostí za 21,5 vteřiny – takový je výsledek poslední vlny kotlíkových dotací, o které ve středu mohli lidé žádat prostřednictvím dotačního portálu v Královéhradeckém kraji. Rozděleno bylo 92 milionů korun. Maximální možná dotace na výměnu starého zdroje vytápění je 127 500 korun.

Královéhradeckým firmám vládne rodinné strojírenství, živnostníkům doučovací centrum

thumb 2485 1600x1200 0 0 cropV Královéhradeckém kraji získala titul Vodafone Firma roku 2018 společnost KASPER KOVO, která se věnuje zpracování plechu. Mezi živnostníky titul Česká spořitelna Živnostník roku 2018 Královéhradeckého kraje suverénně vybojovala Michaela Šimková, která doučuje širokou škálu školních předmětů.

Výluka na železnici - práce na stavbě nového tunelu v Náchodě začaly

propV úterý 11. září byla zahájena výluka na železniční trati Opočno - Náchod, která potrvá do 21. prosince 2018. S opravou kolejiště úzce souvisí i jedna z největších investičních akcí v Náchodě, a to již avizované významné dopravní propojení komunikací v ulicích Janáčkova a Poštovní.

Letošní investice v náchodských školách

O prázdninách se v náchodských školách nezahálelo. Jako každý rok se veškeré opravy a investiční akce ve školách dějí právě v době, kdy si školáci užívají volna. Letos toho opravdu nebylo málo. Do náchodských základních i mateřských škol město Náchod investovalo téměř 15 mil. Kč. Co všechno se povedlo z městského rozpočtu za ty dva měsíce vybudovat a opravit?

Náchodská společnost ATAS elektromotory slaví 90. výročí založení

taichSpolečnost ATAS elektromotory Náchod a.s. 17. července 2018 oslavila 90. výročí svého založení a současně 119. výročí narození pana Antonína Taichmana, který stál u jejího zrodu.

Bourání skončilo, nyní se začne stavět. Modernizace náchodské nemocnice pokračuje podle plánu

Koncem června uplyne již čtvrt roku od podpisu smlouvy na první etapu modernizace Oblastní nemocnice Náchod za 1,344 miliardy korun. Za tuto dobu dělníci v nemocničním areálu provedli demoliční a přípravné práce. Nyní začne samotná stavba, kterou dnes zahájili zástupci Královéhradeckého kraje, města Náchod a stavebních firem.

Do poloviny prázdnin v Náchodě opraví povrch některých komunikací

5467 15372446 1V termínu od 25. května do konce července 2018 bude v Náchodě provedena oprava povrchu místních komunikací a více než dvacet ulic bude vyspraveno pomocí emulzního zástřiku.

EDUMED s.r.o. na veletrhu pracovního uplatnění v medicíně a farmacii

foto 1Ve výukovém centru Lékařské fakulty v Hradci Králové se 11. dubna konal veletrh pracovního uplatnění v medicíně a farmacii, které se zúčastnilo téměř 30 vystavovatelů a společnost EDUMED s.r.o. byla jeho součástí.

Strana 2 z 40

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře