Pátek 29.březen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Hyde Park Blog

Blog

Připomínka bitvy u České Skalice 1866 a na Franze Hoffmanna

Email Tisk PDF

ho1Závěrem loňského roku se na bojišti u České Skalice podařilo opravit další drobné památky z války roku 1866. Před železničním viaduktem u dubenské bažantnice byl zrestaurován pomníček s křížem, který na jaře rozdrtil parkující automobil. Náklady na jeho obnovu poskytnula obec Provodov-Šonov, v jejímž katastru se pomník nachází.

Náchodský SWING uvede v roce 2015 sérii rozhovorů s podnikateli

Email Tisk PDF

dnoUž v lednovém vydání časopisu Náchodský SWING se čtenáři mohou těšit na zbrusu novou rubriku. Stane se jí série rozhovorů nazvaná Zlaté dno.

Prosincový SWING přináší rozhovor s autorkou Kratochvilných vystřihovánek a Jankem Ledeckým

Email Tisk PDF

swPoslední letošní vydání časopisu Náchodský SWING je na odběrných místech. V prosincovém čísle si přečtete například rozhovor s Markétou Vránovou z Úpice, která je nejen učitelkou Základní umělecké školy, ale také autorkou celorepublikově oblíbených Kratochvilných vystřihovánek.

"Vychováváme první českou čistě svobodnou generaci. Jsme za ni zodpovědní"

Email Tisk PDF

sl1Takovým apelem, citovaným z nedávno vydaného prohlášení chartistů s názvem Slovo k listopadu, zakončil besedu s červenokosteleckými organizátory Milan Hruška, jeden z nejaktivnějších iniciátorů protestů v listopadových dnech roku 1989 – a nejen v nich. Dvouhodinového povídání s ním, Tomášem Kuldou, Jiřinou Haškovou a Zdeňkem Kinclem, se zúčastnilo v pátek 28. listopadu v multifunkčním centru městské knihovny něco přes tři desítky občanů.

Náchod je město dobrých skutků a dobrých srdcí

Email Tisk PDF

br1Zamysleli jste se někdy, zda-li jste dobrým člověkem? Zda Vaše srdce dosahuje takové
hřejivé teploty, že dokáže zahřát Vašeho partnera, děti, rodiče, kamarády a i někoho navíc? Třeba úplně cizího? Zda vůbec hřeje na tak velkou dálkou, že v zimě nepotřebuje kabát?

Strana 5 z 14

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře