Čtvrtek 25.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Hyde Park Blog

Blog

Budou místo Tepny supermarkety?

Email Tisk PDF

kramZkušený architekt, právnička z Ekologického právního servisu, místostarosta Náchoda nebo vedoucí náchodského Odboru výstavby. To jsou jen někteří účastnící veřejné debaty, kterou na úterní podvečer zorganizovalo sdružení Sbor dobrovolných občanů. Tématem bude využití areálu bývalé textilky Tepna. Akce, určená zejména náchodské veřejnosti, se koná v úterý 3. prosince 2013 od 19 hodin v Aule Jiráskova Gymnázia v Náchodě.

Listopadový SWING zve na recitál Michala Horáčka

Email Tisk PDF

horTListopadové vydání časopisu Náchodský SWING je pro své čtenáře připraveno na odběrných místech. Nejen titulní strana, ale také Zpovědnice a Téma patří tentokrát Michalu Horáčkovi. Jeho autorský recitál Mezi námi zahájí pátou kulturní sezónu Náchodský SWING uvádí. Českou textařskou legendu můžete spatřit už 20. listopadu na jevišti divadla v Červeném Kostelci ve společnosti zpěváků Ondřeje Rumla, Františka Segrada a Lenky Nové a Kvartetu Mateje Benka. Posledních pár vstupenek je k dispozici na www.kupvstupenku.cz .

Časopis Náchodský SWING představil kulturní sezónu 2013/2014 včetně nových webových stránek

Email Tisk PDF

vizuál NSU

Kulturně společenský časopis Náchodský SWING připravil už pátou vlastní kulturní sezónu. Náchodský SWING uvádí 2013/2014 nabídne od listopadu do června celkem šest kulturní zážitků. Podrobné informace o nové kulturní sezóně najdete na zbrusu nových webových stránkách www.nsuvadi.cz , které byly včera spuštěny.

Říjnový Swing představí novou kulturní sezónu Náchodský SWING uvádí

Email Tisk PDF

swTNové vydání časopisu Náchodský SWING je připraveno na odběrných místech. V říjnovém čísle čtenářům už tradičně představíme kulturní sezónu Náchodský SWING uvádí. V ní nabízíme opět tři divadelní představení a tři koncerty.

Zářijový Swing je plný adrenalinu

Email Tisk PDF

swingT

Zářijové vydání časopisu Náchodský SWING je pro své čtenáře připraveno na odběrných místech. Tentokrát je trochu netypické, valnou část jsme totiž věnovali adrenalinu.

Strana 10 z 14

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře